باربری فرمانیه
» مقالات » ۲۰ ترفند برای اسباب کشی راحت

۲۰ ترفند برای اسباب کشی راحت

برای راحت انجام شدن هر کاری همیشه راه های میانبر وجود دارد ، با ۲۰ ترفند برای اسباب کشی راحت آشنا شوید و اثاث کشی بی دردسر و کم خرج را تجربه نمایید.

امروزه اسباب کشی تخصصی شده و نیروهای خبره و متخصص با استفاده از وسایل بسته بندی و لوازم حمل بار صنعتی کار اسباب کشی را راحت و دلپذیر کرده اند. اما گاه شرایطی برای صاحب خانه پیش میاید ، که موفق به دریافت خدمات با کیفیت باربری نمی شود. در اینگونه موارد با ما همراه باشید و از ۲۰ ترفند برای اسباب کشی راحت و دلپذیر آشنا شوید و در حمل و جا به جایی اثاثیه منزل از ترفند های ذکر شده استفاده نماید و لذت بخش ترین و آسان ترین تجربه اسباب کشی را به خود هدیه دهید.

فهرست مطالب

فوت و فن اسباب کشی راحت

فقط کوزه گری نیست که به یادگیری فوت و فن مخصوص نیاز دارد. هر کاری را که انسان قصد انجام دقیق و درست آن را داشته باشد ، به یادگیری فوت و فن آن کار نیاز دارد. در این متن تلاش کرده ایم ، ۲۰ ترفند برای اسباب کشی راحت را قرار دهیم تا یادآور و کمکی باشد برای همه عزیزانی که قصد دارند ، راهکارهای جا به جایی آسان اثاثیه منزل  را یاد بگیرند و اسباب کشی موفقیت آمیز و به موقع را تجربه نمایند. پس با ما همراه باشید و با فوت و فن اسباب کشی آسان شوید.

۱- بر اعصاب خود مسلط باشید و از سختی کار نترسید

اگر جا به جایی را امری سخت و طاقت فرسا تلقی کنید ، سختی کار شما چند برابر می شود. مثبت نگر باشید و به خود بقبولانید که بهترین و آسان ترین تجربه جا به جایی اثاثیه را خواهید داشت. آسوده خاطر باشید ، چرا که شما با مطالعه این متن راه کارهای جا به جایی آسان اثاثیه منزل   را آموخته اید.

۲- خانه تازه را تمیز نمایید

قبل از اسباب کشی به منزل تازه بروید و همه جای آن را پاک و تمیز نماید. تا در  موقع اسباب کشی چیدمان اثاثیه منزل در کمترین زمان و به بهترین شیوه ممکن شود.

ترفندهای اسباب کشی راحت

۳- لیستی از وسایلی که دارید تهیه نمایید

لیستی از همه وسایل خود تهیه کنید. از روی لیست خود مشخص کنید که چه نوع مواد بسته بندی در خانه دارید و نیاز نیست از بیرون تهیه کنید و چه موادی را لازم دارید که از باربری ها و سایر مکان ها تهیه نمایید.

۴- نوع مواد بسته بندی و خدمات دریافتی را مشخص کنید

از روی لیست خود تعیین کنید که چه خدماتی را خودتان از عهده اش برمی آید و چه کارهایی از عهده شما خارج است و باید به کاردان بسپارید. برای نمونه شاید کار شما وقت و تخصص کامل برای بسته بندی را داشته باشید و بخواهید کار حمل و نقل اثاثیه را به نیروی متخصص باربری بسپارید.

 شاید هم وقت و توان لازم در دسترس شما نباشد و بخواهید کار بسته بندی اثاثیه در منزل را به نیروهای خبره اتوبار بسپارید. پس از قبیل نوع مواد بسته بندی مورد نیاز و نوع خدمت دریافتی را مشخص نمایید. به این شیوه فوت و فن اسباب کشی راحت را به کار برده اید.

۵- وسایل به درد نخور و اضافه را حذف کنید

از روی لیست خود مشخص کنید ، چه وسیله ای را شما نیاز ندارید. دقت کنید که در آینده و رد یک موقعیت دیگر آیا آن وسیله برای شما کاربردی دارد. اگر امکان استفاده در موقعیتی دیگر برای شما وجود داشت ، آن را بسته بندی کنید و در انباری منزل جدید نگهداری نماید. اگر کاربرد ندارد و بلا استفاده است ، یا ببخشید و یا بفروشید. اگر بازیافتی است آن را در سبد های اشیاء بازیافتی سر خیابان ها قرار دهید.

۶- در بسته بندی اشیاء شکستنی و حساس دقت کنید

یکی دیگر از فوت و فن اسباب کشی راحت استفاده از جعبه های مناسب و محکم برای بسته بندی است. جعبه های شما نباید بیش از اندازه بزرگ و سنگین باشد. اگر جعبه شما بزرگ است ظروف شکستنی و حساس را در پارچه یا نایلون بپیچید. برای جلوگیری از ریخت و پاش بهتر است بخشی از پوشاک و بخشی از ظروف شکستنی را در یک جعبه قرار دهید

لباس ها را به دور و بر اشیاء بپیچید. طوری که اشیا تکان نخورد و به هم برخورد نکنند. به این شیوه بخشی از پوشاک شما در داخل جعبه وسایل شکستنی جا سازی می شود و نیاز به جعبه برای پوشاک کاهش می یابد. نایلون و مواد بازیافتی هم کمتر مصرف می شود. با این کار قدمی در راه حفظ طبیعت و محیط زیست بر می دارید.

دقت داشته باشید روی جعبه ظروف شکستنی بنویسید ، احتیاط کنید ،  شکستنی است.

ترفندهای اسباب کشی آسان

۷- از جعبه های رگال دار برای حمل پوشاک استفاده کنید

رگال موجود در جعبه های رگال دار کمک می کند پوشاک را با جا رختی از کمد بیرون آورده و در کارتون آویزان نمایید. استفاده از کارتون های رگال دار تا حدود زیادی در سرعت عمل شما تاثیر دارد.

۸- مراقب اشیاء عتیقه و قیمتی خود باشید

در باربری ها جعبه های محکم در اندازه های مناسب و مواد صنعتی چون خورده ریزه های فومی موجود است با استفاده از آنها بسته بندی و جا به جایی اشیا عتیقه مطمئن و بی خطر است. اگر از کارتون های مغازه ها برای حمل و نقل اشیاء عتیقه استفاده می کنید ، اشیا را در حوله و پارچه های نرم بپیچید و کل فضای داخل کارتون را از پوشک نرم پر کنید. تا عتیقه جات شما آسیب نبیند.

۹- مواظب جواهرآلات و اشیاء قیمتی و ریز خود باشید

از دیگر فوت و فن اسباب کشی راحت این است که اشیاء بسیار قیمتی و جواهرآلات را از سایر وسایل جدا کنید و شخصاٌ آن را جا به جا نمایید. از جواهرآلات خود غافل نشوید و قرص و محکم از آنها نگهداری نمایید. در هنگام جا به جایی اشیا قیمتی را خودتان حمل نمایید و قبل از چیدمان منزل از امنیت جواهرآلات خود مطمئن شوید.

۱۰-  جواهرآلات خود را تا پس از اسباب کشی به معتمد بسپارید

از جمله راهکارهای جا به جایی آسان اثاثیه منزل این است که برای حفظ جواهر و اشیاء بسیار قیمتی،  سپردن وسایل قیمتی چند روز قبل از اسباب کشی به شخصی معتمد و قابل اطمینان است. این شخص می تواند ، اعضای خانواده ، فامیل ، دوست یا   باشد.

۱۱- اسباب بازی ها را تفکیک و بسته بندی کنید

برای اسباب کشی کم خرج و بی دردسر ، بهتر است اسباب بازی کودکان را تفکیک نماید و در جعبه های محکم بسته بندی کنید. به این شیوه از آسیب دیدن اسباب بازی کودک خود پیشگیری می کند. و حس با ارزش بودن را به کودک خود القا می کنید.

۱۲- وسایل را تفکیک کنید

از جمله راهکارهای جا به جایی آسان اثاثیه منزل تفکیک وسایل و دسته بندی کردن آنها است. از قبل وسایل را دسته بندی کنید و وسایل هر مکان را درون جعبه های مناسب قرار دهید. جعبه های وسایل اتاق خواب ها را از جعبه های وسایل آشپزخانه جداگانه قرار دهید.

۱۳- مشخصات بسته ها را روی آنها با ماژیک بنویسید

یکی دیگر از راه کارهای جا به جایی آسان اثاثیه منزل  نوشتن مشخصات دقیق روی بسته ها است. روی هر جعبه مشخصات محتوای آن را دقیق بنویسید. بنویسید که در آن جعبه چه وسیله ای و مربوط به چه مکانی از خانه یا چه شخصی از خانواده است.

۱۴- تابلوها و وسایل تزئینی روی دیوارها را بسته بندی نمایید

هر وسیله و تابلو یا شیء تزئینی در خانه دارید را داخل کارتون های محکم بسته بندی کنید از حوله نرم و پارچه در داخل جعبه استفاده کنید تا فضاهای خالی مسدود شود. اگر تابلو بزرگ است ، از پتو ، ملحفه بزرگ یا نایلون و فوم صنعتی برای بسته بندی استفاده کنید و در داخل کامیون حمل بار آن را به دیواره  اتاق کامیون حمل بار بچسبانید و سایر وسایل و جعبه ها را جلو آن قرار دهید تا فرو نریزد.

۱۵- در موقع بارگیری کامیون حمل بار بر امور نظارت نمایید

صاحب خانه لازم است که در موقع بارگیری اثاثیه و چیدن آن داخل کامیون حمل بار ناظر بر امور باشد و وسایل را یکی به پرسنل معرفی نماید و هشدارهای لازم را بازگو کند.

۱۶- چک کردن نهایی اثاثیه و بازبینی همه خانه

پس از این که همه اثاثیه بارگیری شد ، به همه سوراخ سمبه های خانه سر بکشید. داخل کشو و کمدها را نگاه کنید. مطمئن شوید که چیزی جا نمانده باشد.

۱۷- در هنگام تخلیه بار و انتقال به منزل جدید ، پرسنل را راهنمایی کنید

افرادی که تخلیه بار کامیون را انجام می دهند را راهنمایی کنید که هر وسیله را به محل مخصوص منتقل نماید. جعبه های آشپزخانه را در آشپزخانه و وسایل مربوط به اتاق خواب ها را به اتاق خواب منتقل نمایند.

۱۸- هر بسته را در موقع مشخص باز نمایید

 به محض حمل و نقل اثاثیه منزل بسته ها را باز نکنید. قدم به قدم پیش بروید. اتاق به اتاق و مکان به مکان خانه تازه را مرتب کنید. به هر مکانی برای چیدن وسایل وارد شدید ، یک بسته را جاسازی نمایید ،سپس بسته بعدی را باز کنید.

۱۹- در چیدمان اثاثیه در منزل تازه ، ابتدا کل ها را در جای خود مستقر نمایید

ابتدا وسایل سنگین ، جاگیر و بزرگ را بچینید. فرش و مبلمان و سپس اتاق خواب ها را مرتب کنید و سپس به سراغ آشپزخانه و کمد و کشو ها بروید.

۲۰- اتصالات الکتریکی و مکانیکی ساختمان را چک کنید

از اتصالات سیستم مکانیکی و الکتریکی ساختمان مطمئن شوید و همه اتصالات مکانیکی و الکتریکی را متصل نمایید.

در پایان وسایل داخل جعبه ها و ظروف آشپزخانه را از بسته ها خارج کنید و در محل مخصوص بچینید.

۲۰ ترفند برای اسباب کشی راحت را در این متن بازگو کردیم. در اسباب کشی های خود این ترفند ها و راه کارهای جا به جایی آسان اثاثیه منزل استفاده کنید و از تجربه اسباب کشی راحت و آسان خود لذت ببرید. در ضمن در رابطه با این ۲۰ ترفند برای اسباب کشی راحت نظر و تجربه خود را با ما به اشتراک بگذارید. همچنین شما می توانید برای دریافت مشاوره اسباب کشی با شماره های زیر تماس حاصل کنید.

ادمین سایت

دیدگاه